GOTD

Coolt hotell?

VAi??rldens hAi??gsta hotell i Dubai? Ishotellet i JukkasjAi??rvi?

RAi??tt svar: Ishotellet i JukkasjAi??rvi

gliclazide metformin and grapefruit. Ishotellet i JukkasjAi??rvi, Icehotel, Ai??r vAi??rldens fAi??rsta ishotell.Ai??DetAi??byggs upp varje A?rAi??och buy bimix or trimix online. Ai??ligger vid Torne Ai??lvs strand och ut Ai??ver isen i JukkasjAi??rvi, drygt tvA? mil Ai??ster om Kiruna och 20 mil ovan Polcirkeln.

I mars varje A?r tas is frA?n Torne Ai??lv och lagras i en nAi??rliggande produktionshall med plats fAi??r Ai??ver 10 000 ton is och 30 000 ton snAi??. Isen anvAi??nds fAi??r att bygga en stark struktur fAi??r byggnaden och cirka 1 000 ton anvAi??nds vid konstruktion av hotellet.

Hotellet har hittills funnits endast mellan december och april. PA? vA?ren har konstruktionen smAi??lt. FrA?n och med sAi??songen 2016/17 prAi??vas ett A?ret runt-Ai??ppethA?llande med hjAi??lp av kylteknik.Ai??Det finns 61 kalla rum (-5 grader) och 72 varma rum.Ai??SAi??ngarna i de kalla rummen har en sAi??nggavel av is, ribbad sAi??ngbotten av trAi??, madrass, renskinn och kuddar och man sover i sovsAi??ckar. compra de cytotec en estados unidos.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *