Thailand

Idag pA? morgonsamlingen fick vi anledning att prata vi lite om Thailand fAi??r det var ju Thailands dag i matsalen idag. Vi pratade om landet, religionen, vad man kan gAi??ra pA? sin semester och sA? klart maten. Det var mA?nga som hAi??ll med om att det var riktigt Ai??ckligt att tAi??nka sig att Ai??ta friterade maskar och insekter som snacks. DA? kAi??ndes det mycket bAi??ttre nAi??r vi kom till matsalen och blev bjudna pA?Ai??Kycklingwok med nudlar.

Dagen har till storAi??del Ai??gnats A?t fAi??rdjupningsarbetet om var och ens land i Europa.Ai??SA? duktiga elever vi har!! Alla lAi??gger ner mycket energi pA? att leta fakta och sAi??tta sig in i nya saker. HAi??rligt att se och fAi??lja varje framsteg. online prescriptions canada. cafergot 1 100 mg. obat meloxicam 7.5.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *