Fredagsmys

Efter en vecka av flitigt arbete fick eleverna ett vAi??lfAi??rtjAi??nt fredagsmys. Med anledning av gA?rdagens tema i matsalen som var Grekland fick vi anledning att prata om de grekiska gudarna. DAi??rfAi??r passade det vAi??ldigt bra att se filmen Percy Jackson och kampen om A?skviggen. Filmen handlade om Percy, son till Poseidon och hans Ai??ventyr tillsammans med sina vAi??nner Groover och Annabeth. Det var en spAi??nnande film och alla satt som fastklistrade.

NAi??sta vecka Ai??nskar vi Johanna och Selma lycka till pA? sina praktikplatser. Vi andra arbetar vidare med vA?rt Europa-arbete och alla nummer till cabareten den 31 maj. levitra online pharmacy in usa. egyptian pharmacy online. permethrin cream.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *